Sharon De Gheyndt

Singer songwriter - Performer - Zangcoach 

Ik ben Sharon en zing en speel al sinds mijn 13e gitaar. Op mijn 15e begon ik de prachtige kunst van het singer songwriten te ontdekken. Sindsdien ben ik echt verliefd op het schrijven van muziekteksten. Door deze verliefdheid besloot ik ook om piano te leren spelen. Piano hielp mij verder om nog beter muziekteksten te kunnen schrijven. 
Op mijn 18e bracht ik mijn eigen debut single uit 'Guardian Angel'. Daarnaast bracht ik iets later ook mijn eerste Nederlandstalige liedje uit 'ijs'. 

Ook geef ik sinds mijn 16e geregeld optredens met Sharonmusic. Hier heb ik mijzelf ook heel sterk in zien groeien... Van 'onzeker' naar zelfzeker op het podium! Voor mij is het simpel. Het liefste dat ik nu doe? Is mij volledig laten gaan op een podium en mensen entertainen.

Door deze ervaring kan ik als coach ook mijn zangleerlingen helpen om van 'podiumangst' naar een 'podiumbeast' te evolueren. In mijn zanglessen staat plezier voorop en begeleid ik ook graag mijn leerlingen met akoestische gitaar of piano. De liedjes worden volledig zelf gekozen door de leerlingen. 

 

  Facebook    |    YouTube